En af vores første kunder, initiativrige og altid smilende Mai-Britt Østergaard Andersen fra Gladsaxe, foreslog os at putte ingefær i vores lakrids. Det syntes vi alle tre var en vanvittig ide, men forsøgte alligevel for sjov at fremstille den.
Den søde lakrids blev skabt af Morten i foråret 2018, idet han tit havde stødt på ønsket om en mildere lakrids. Især fra søde mennesker fra det store udland.
Classic lakrids har sin karaktiske smag fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver og fordi den frembringes a maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagere med hinanden i gryden.
Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter skæres den i tern og føres gennem et slør (gardin) af flydende chokolade
Antal: 12 stykker
Vægt: 130g
Den klassiske plade Bagsværd Lakrids, som den blev frembragt i kælderen på Gunnarsvej i vinteren 2014-2015, og som vandt priser i 2018 og 2019. Nu i mindre pakke. Let at håndtere. Samme skønne smag.