
Bagsværd Lakrids er ikke som de andre i klassen
I pakkerne ligger hele lakridsplader, som man selv skærer ud på stuebordet.
Og hvorfor så det?
Jo, lakridsen har ikke en traditionel fast form, men en meget tyktflydende masse, der stabiliserer sig selv ved at ligge i større plader. Lakridsen optager og afgiver fugt til omgivelserne, og derfor er den pakket i luftgennemtrængeligt papir, så den ikke bliver våd eller hård. Man skal ikke lægge sin lakrids i cellofan.
Glutenfri, håndlavet og med det fineste lakridspulver.
Bagsværd Lakrids Classic har vundet GULD ved The Liqourice Taste Awards i 2020, Bronze i 2019 og Sølv i 2020.
Følg butikken og hele holdet bag Bagsværd Lakrids på Instagram.
Classic
- Håndlavet Lakridskaramel med havsalt & salmiak.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Chili
- Håndlavet lakridskaramel med havsalt, salmiak og frisk Habanero Chili.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Ingefær
- Håndlavet lakridskaramel med havsalt, salmiak og frisk ingefær.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Salmiak
- Håndlavet Lakridskaramel med havsalt & ekstra salmiak.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Sød
- Håndlavet Lakridskaramel – SØD.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Mynthe
Hindbær
- Håndlavet lakridskaramel med hindbær.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Lys Symfoni
Lys Symfoni 4 stk pose
Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter skæres den i tern og føres gennem et slør (gardin) af flydende chokolade