Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er fast uanset bestillingens størrelse. Vi har en fast fragtpris på www.bagsvaerdlakrids.dk. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling”, dvs. den sendes til din bopæls nærmeste posthus. Alternativt “med omdeling”, dvs. pakken leveres til den adresse du har anvist i din bestilling såfremt du er på adressen når posten kommer forbi.  Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

  • Uden omdeling 39,- kr. inkl. moms (afhentning på nærmeste posthus)
  • Med omdeling  59,- kr. inkl. moms (levering på den anviste adresse)

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager. Vi afsender din ordre inden for 2-3 hverdage.  Der er typisk dag til dag levering når pakken er afgivet til GLS. Pakken sendes PORTOFRIT som MY PACK COLLECT med GLS. Det betyder, at pakken sendes til dig i dit nærområde og, at du selv har mulighed for at afhente pakken når det passer dig. Du får en SMS så snart pakken er klar til afhentning.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen.  www.bagsvaerdlakrids.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender www.bagsvaerdlakrids.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2-4 arbejdsdage.

Track and trace din pakke 

Når vi sender din pakke har du mulighed for at følge med i forsendelsen. Så snart pakken forlader os vil den blive scannet ind til GLS system. Du modtager i samme øjeblik et track and trace nummer på din pakke (pakkens identifikationsnummer), således at du kan følge med i forsendelsen. Så snart du modtager et track and trace nummer, kan du følge pakken på følgende måder.