Bagsværd Lakrids
Bagsværd Lakrids er startet i januar 2015 af ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech. I oktober 2015 trådte kok Rasmus Hansen ind.
Vores delikate lakrids produceres midt i Bagsværd (Bagsværd Hovedgade 125), hvorfra den sælges direkte fra pakkebordet, samt til ca. 250 gode butikker; mestendels beliggende i Danmark.
Vi er meget stolte over, at vores prisvindende Classic vandt GULD ved Danish Liquirice Taste Award i 2020, Bronze i 2019 og Sølv i 2018. Vi har også mange andre lækre varianter – Kig forbi og få en smagsprøve.
POPULÆRE PRODUKTER
Classic
- Håndlavet Lakridskaramel med havsalt & salmiak.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Chili
- Håndlavet lakridskaramel med havsalt, salmiak og frisk Habanero Chili.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Ingefær
- Håndlavet lakridskaramel med havsalt, salmiak og frisk ingefær.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Salmiak
- Håndlavet Lakridskaramel med havsalt & ekstra salmiak.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g
Sød
- Håndlavet Lakridskaramel – SØD.
- Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
- Min nettovægt 160 g